Do První zdravotní poradenská vstupují noví investoři. LitFin spojil síly s KLB Legal

|

Nové peníze na expanzi do zahraničí a zároveň nové spolumajitele získala společnost První zdravotní poradenská, která již více než deset let pomáhá tuzemským i zahraničním poškozeným s odškodněním újmy na zdraví.

LitFin, přední poskytovatel financování soudních sporů v Evropě, vstupuje do www.1zdravotni.cz ve spolupráci s KLB Legal, jednou z nejvýznamnějších tuzemských právních kanceláří v oblasti finančního a zdravotnického práva, jakož i hromadných a individuálních soudních sporů.

Tato transakce umožní První zdravotní poradenské nejen regionální expanzi, ale rovněž i rozšíření služeb v oblasti péče o zákazníky a financování jejich potřeb dříve, než bude dokončeno soudní či mimosoudní vymáhání náhrady škody na zdraví.  

Společný tým LitFin a KLB Legal disponuje znalostmi a zkušenostmi z oblasti práva, financí a projektového managementu. Spojení těchto dvou společností poskytne klientům První zdravotní poradenské komplexní služby na nejvyšší úrovni, které zahrnují financování sporů, právní poradenství, péče o zákazníky, zdravotnické posudky, finanční analýzy škod, a další služby v oblasti odškodnění újmy na zdraví.

„Již více než deset let pomáháme lidem v těžkých životních situacích. Jsme potěšeni, že díky novým majitelům budou mít naši klienti výjimečné odborníky na své straně“, uvedla Zuzanna – Mathilda Issa, jednatelka První zdravotní poradenská

„Jsme rádi, že jsme se mohli spojit s První zdravotní poradenskou a KLB Legal a nabídnout našim klientům špičkové služby v oblasti odškodnění újmy na zdraví. Těšíme se na spolupráci s těmito renomovanými společnostmi a na to, že budeme moci společně řešit výzvy, které tento sektor přináší, u nás i v zahraničí,“ uvedl Maroš Kravec, zakladatel LitFin.

„Ve spolupráci s První zdravotní poradenská jsme vymohli pro stovky klientů odškodnění za újmu, kterou utrpěli v důsledku dopravní nehody, pracovního úrazu, pochybení zdravotníka, sportovního úrazu, nebo jako oběť trestného činu. Věříme, že vstup LitFin do společného projektu nabídne nová řešení pro poškozené na zdraví a odstraní bariéry k účinnému přístupu ke spravedlnosti“, uvedla Monika Skalová, advokátka a vedoucí projektu Odškodnění na zdraví v advokátní kanceláři KLB Legal.

Více zde:

První zdravotní poradenská – Odškodnění újmy na zdraví (1zdravotni.cz).

LitFin – Financování soudních sporu

KLB LEGAL – Domů

Předchozí

PRK Partners má tři nové partnery

Podnikatele má před hrozbou úpadku zachránit preventivní restrukturalizace

Další